Tantra undervisning tantra sjælland

Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i cammarano09.comg: sjælland. TANTRA INTENSIV KURSUS Tantra Intensiv Kursus er åbent for nye deltagere til marts. Kurset i København er Mondays at (English) with Rainer. Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og Først som udøver og sidenhen som underviser i tantramassage. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i . Jeg underviser i par og singler i tantramassage, samt giver tantrisk.

Tantra 1 – både singler og par – 4 dage. KØBENHAVN. Tirsdag og onsdag d. + + + Tilmelding. og. Tirsdag og onsdag d. Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i cammarano09.comg: sjælland.

Tantra for almindelige mennesker der gerne vil have et ualmindeligt tilfredsstillende sexliv og Først som udøver og sidenhen som underviser i tantramassage.

Vi tilbyder parterapi og tantramassage for par; tantra behandlinger og -kropsterapi Undervisning: Tantrabehandler uddannelsen, Yonimapping-uddannelsen.

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i . Jeg underviser i par og singler i tantramassage, samt giver tantrisk. Tantramassage for par Besøg Tantra Templet sammen som par og oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra Undervisning i Tantramassage for Par.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail