Mænd og yngre kvinder koner

Faktum er at mange af de ældre mænd overser kvinder på deres egen alder og opsøger de yngre kvinder. trak flest overskrifter, var, at hendes nye mand var så ung. Og hun dermed blev kategoriseret som cougar (en kvinde der er til yngre mænd). Hvorfor falder mange mænd for betydeligt yngre kvinder? Mit gæt er, at det handler meget om den friske, lette og forårsagtige udstråling??? Når vi ser en granvoksen mand sidde på en café og kyssemøsse med en ung pige, der næsten kunne være hans egen datter, tænker vi næsten alle: Dén mand.

Faktum er at mange af de ældre mænd overser kvinder på deres egen alder og opsøger de yngre kvinder. Hvorfor falder mange mænd for betydeligt yngre kvinder? Mit gæt er, at det handler meget om den friske, lette og forårsagtige udstråling??? Når vi ser en granvoksen mand sidde på en café og kyssemøsse med en ung pige, der næsten kunne være hans egen datter, tænker vi næsten alle: Dén mand.

Hvornår synes den franske præsident, at hans kone er blevet lidt for gammel? Vi er så præget af, at mænd finder yngre kvinder tiltrækkende. trak flest overskrifter, var, at hendes nye mand var så ung. Og hun dermed blev kategoriseret som cougar (en kvinde der er til yngre mænd). Hvorfor kigger mænd efter andre kvinder, når de har en kæreste – eller kone? over, at deres kone har kigget efter andre mænd i sådan en grad, at de er blevet ..

Han kikker typisk og efter betydelig yngre kvinder og det helt med 18 års.

Hvorfor kigger mænd efter andre kvinder, når de har en kone

Alder kan være vigtigere, end vi tror, når vi vælger partner. Vi er bare ikke altid selv klar over det. Når vi ser en granvoksen mand sidde på en café og kyssemøsse med en ung pige, der næsten kunne være hans egen datter, tænker vi næsten alle: Dén mand.

”Det er trygheden og hans erfaring, der gør den modne mand attraktiv for yngre kvinder,” peger hun på som én af de primære årsager til, at du.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail