Julesex åbent forhold

Jeg har en bekendt(Han bor godt nok i Tyskland), som lever i et åbent forhold med sin kone. De har en aftale om at de gerne må have sex med. Overvejer du og kæresten, om I skal have et åbent forhold (måske fordi du “Aftal eksempelvis, om det er okay eller ej, at I har sex med andre i. Hvordan er det at have et åbent forhold? Kærlighed Måske synes du ikke, at din kæreste må have sex med sin tætte veninde. Eller måske er. Kan det lade sig gøre - helt åbent - at have sex med andre end sin mand eller kone? Ja, lyder det fra sexolog Sara Skaarup og debattøren Eini.

Lyder tanken om et forhold, hvor du har frit lejde til også at se og have sex med andre end din partner, fristende eller som en forbandelse? Et åbent forhold kan betyde mange forskellige ting. For nogle mennesker handler åbenhed udelukkende om at kunne have sex med flere fx. I mere end 10 år har Marie og Claus Raasted Herløvsen levet i et åbent forhold, for det er sådan, det fungerer bedst for dem.

Hun får lov at.

I mere end 10 år har Marie og Claus Raasted Herløvsen levet i et åbent forhold, for det er sådan, det fungerer bedst for dem. Hun får lov at. Lyder tanken om et forhold, hvor du har frit lejde til også at se og have sex med andre end din partner, fristende eller som en forbandelse? Der er mange fordele og ulemper ved at leve i et åbent forhold, På den ene side var det syret at tænke på, at de to skulle dyrke sex, men på.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail